top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling

Extra Wine Experience

Naast de Classic en Premium proeverij zijn er nog mogelijkheden om de Wine Experiene nog nét dat extra te geven. Zo is een van de meest gevraagde extra's Food & Wine pairings. 
Wine & Food Experience
Wil je bij alle wijnen een bijpassend hapje? Dat kan zeker! Graag zelfs, want wijn en spijs kan elkaar juist naar een hoger level tillen. Er wordt een assortiment aan hapjes verzorgd die gepaard gaat met de wijnen.
Offerte op aanvraag, aangezien dit afhankelijk is van de wijnkeuzes. 
Elite Wine Experience
De allerhoogte rang die je kan behalen in de wijnproeverijen: Elite. Voor wijnkenners die gaan voor de Premier Grand Cru Classés, Brunello di Montalcino's en Grosse Lages. De echte knallers, grote namen en kwalitatieve kanjers, allemaal in 1 Wine Experience. Ben jij dé kenner die zich hier aan durft te wagen en waardering kan geven aan deze geweldige namen? Neem dan contact met mij op!
Prijs op aanvraag.​
Wijn Roulette
Wil je een stapje verder gaan en durf je het aan om blind te proeven en in te zetten op een wijn? Dan komt zeker het Wijn Roulette spel op tafel! Je hoeft hier niet eens een goede wijnproever voor te zijn, als je maar goed kan gokken. We proeven per ronde 1 wijn waarna je vervolgens met je munten kan inzetten op bepaalde druiven, landen, jaren en andere categoriën. Zo komen we uiteindelijk tot het juiste antwoord en na meerdere rondes wijn gaat de persoon met de meeste munten uiteraard naar huis met een welverdiende prijs! 
Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie. 
Salud en hopelijk tot snel!

The Wine Experience wine weddings - wijnkwadrant
bottom of page