top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
Koen&Perry-CheriseJeane-217.jpg

WEDDING ADVIESGESPREK

Het Wedding Adviesgesprek

Vinden jullie het zelf veel te leuk om de bruiloft te organiseren en eigen weddingplanner te zijn, maar weten jullie nog niet zo goed waar jullie moeten beginnen? Dan help ik graag bij de start hiervan.  

 

Jullie krijgen van mij een werkboek met een stappenplan voor het plannen van een bruiloft. Dit werkboek is de leidraad voor jullie hele bruiloft, dus houdt dit ook goed bij. 

Daarnaast kan ik jullie in dit persoonlijke gesprek goed op weg helpen om jullie wensen te ‘blenden’ in jullie bruiloft. We gaan het samen hebben over de locatie en kunnen al een grove dagplanning maken. Verder kan ik jullie op weg helpen met bijvoorbeeld: tips voor de styling en uitstraling, planning en het kiezen van leveranciers die bij jullie passen.   

​ 

Hebben jullie vragen? Stel ze gerust!  

 

Een Wedding Adviesgesprek duurt ongeveer 2 uur en kost € 195,00 inclusief het werkboek (excl. reiskosten). Dit gesprek kan zowel online als offline plaatsvinden. Naar jullie wens!  

bottom of page