top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
BiancaRijkenbarg_PC-346.jpg

WEDDINGPLANNER

Wat doet een Weddingplanner?

Jullie hebben ervoor gekozen om het organisatiewerk uit handen te geven; wat fijn! De bruiloft in grote lijnen bedenken is ontzettend leuk, maar het kleine en precieze regelwerk is prettig om uit handen te geven. Een bruiloft plannen is namelijk een parttimejob en kost gemiddeld zo'n 300 uur als je hier geen ervaring in hebt en dit zelf doet!  

​ 

Mijn rol als Weddingplanner is vooral adviserend en ondersteunend. Jullie houden dus volledig zelf in de hand hoe jullie de bruiloft willen invullen én wat jullie graag zelf willen doen. Door onze samenwerking help ik jullie om de ideeën die jullie hebben om te zetten naar de prachtige bruiloft of het jubileum dat jullie voor ogen hebben.  

​ 

Als Weddingplanner vertaal ik jullie dromen en wensen naar een concreet plan. Door mijn jarenlange ervaring in de evenementenbranche heb ik een groot netwerk van professionele leveranciers om mij heen verzameld waardoor ik jullie veel opties kan geven. Samen kijken we wie het beste bij jullie past.  

Hoe ga ik te werk? 

Onder het genot van een mooi glas wijn kunnen wij kennis maken met elkaar, want dat is een van de belangrijkste zaken. Omdat ik een goed beeld wil vormen van wie jullie zijn en wat de verwachtingen zijn van deze bruiloft, wil ik jullie graag beter leren kennen. Op deze manier kunnen we jullie bruiloft zo uniek en persoonlijk mogelijk organiseren. 

 

Tijdens de eerste kennismaking bespreken wij de grote lijnen van jullie bruiloft en nemen we jullie verwachtingen van de huwelijksdag door. Naar aanleiding van de eerste afspraak zal ik een inschatting maken van de planning en het aantal uren dat ik nodig zal hebben voor de organisatie. Aan de hand van jullie wensen zullen we de vervolgstappen doorspreken. We maken afspraken met de leveranciers waarvoor wij samen hebben gekozen. Ik onderhoud het contact met de leveranciers en zorg ervoor dat zij de juiste planning en briefing ontvangen. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles verloopt zoals wij het hebben besproken en bewaak ik tijdens de aanloop het door jullie gestelde budget, zodat we hier niet onverwachts overheen gaan.  

Tot slot ben ik er op de dag zelf om de rol als Ceremoniemeester op me te nemen waarbij ik er uiteraard ook van geniet om het eindresultaat te mogen zien dat we samen hebben neergezet!  

​ 

Gezien mijn merknaam Wine Weddings zal het jullie niet verbazen dat ik het erg leuk vind om (meerdaagse) bruiloften op wijnlocaties te organiseren en te assisteren. Graag zelfs! In dat geval wordt de organisatie en planning breder getrokken dan hierboven beschreven. Ik help graag met de volledige planning van het uitnodigen, de cadeau lijst en de dagplanning, maar ook het regelen van het vervoer van de gasten, het boeken van overnachtingen, de afspraken met leveranciers en het papierwerk voor trouwen in het buitenland.  

​ 

Hebben jullie vragen? Neem dan gerust contact met mij op.  

​ 

Uurtarief 60,00 euro exclusief reiskosten 

bottom of page