top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
LindaBerretty_pixie_260322CA-356.jpg

CEREMONIEMEESTER

Wat is een Ceremoniemeester?

Wat leuk dat jullie zelf de organisatie van de bruiloft op jullie nemen! Als alles in kannen en kruiken is en de grote dag is gekomen, is het wel zo fijn om de regie los te kunnen laten. Om te zorgen dat jullie optimaal genieten van jullie mooie dag, is het de perfecte oplossing om een professionele Ceremoniemeester in te huren. 

 

Ik zeg expliciet ‘professioneel’, omdat dit vakgebied ervaring vraagt. Jullie willen natuurlijk dat jullie beste vrienden en familie zich, net zoals jullie, volledig kunnen onderdompelen in alle feestelijkheden.   

Als Ceremoniemeester zorg ik dat de dag volgens afgesproken planning verloopt. Als ervaren eventmanager ben ik voorbereid op onverwachte wendingen van losse naadjes in de jurk tot "Hé, waar zijn die ringen?". Graag sta ik voor jullie paraat! 

Hoe ga ik te werk?

Om te beginnen plannen we een kennismaking - onder het genot van een mooi glas wijn - waarin we de door jullie gemaakte plannen bespreken. Aan de hand van onze kennismaking stel ik een draaiboek samen als leidraad voor de trouwdag, die we gedurende de tijd blijven updaten. We nemen daarbij ook door of jullie verwachten dat er stukjes of speeches worden gedaan en nog belangrijker: of jullie dat graag willen en wanneer.  

​ 

Op de bruiloft ben ik regisseur en ben ik aanwezig van de wekker in de ochtend tot de laatste gast vertrekt. Achter de schermen zorg ik er onder andere voor dat het draaiboek wordt nageleefd, leveranciers worden ontvangen en bloemen van en naar de juiste locatie meegaan. Voor de schermen zal ik onder andere het aanspreekpunt van de gasten zijn.  Verder zorg ik ervoor dat de getuigen op tijd op de juiste plek staan en ook weten wat ze moeten doen. Bedenk het maar ik ben erbij!  

​ 

Denken jullie eraan een meerdaagse en/of een buitenlandse bruiloft of jubileum te organiseren, dan kunnen jullie mij hier ook voor inzetten. 

 

Als jullie vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.  

​ 

Uurtarief 60,00 euro exclusief reiskosten

bottom of page