top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling

THE WINE EXPERIENCE

Wil je iemand verrassen met The Wine Experience of zelf genieten van een mooie en interactieve middag of avond vol heerlijke wijnen, tools en toffe wijnspellen bij jou thuis? Dan zit je hier goed. Mijn doel is om mensen enthousiast te maken over wijn en daar trek ik alles voor uit de kast! Geen wijn-verkoop dus en alleen maar ongegeneerd genieten van de avond. 
The Wine Experience is niet zoals elke andere proeverij. Door het spelen van verschillende wijnspellen komt reuk en smaak van iedereen op tafel. We kijken, ruiken, proeven en onder het genot van de mooie wijnverhalen en gebruik van onmisbare wijntools is het een avond vol wijn-entertainment. Wil je een stapje verder gaan en durf je het aan om blind te proeven en in te zetten op een wijn? Dan komt zeker het Wijn Roulette spel op tafel! Nieuwsgierig?
Neem contact op voor meer informatie.
The Wine Experience is op maat gemaakt. Ik kan je compleet verrassen met een wijnassortiment, maar als je liever inspraak hebt op de gewenste stijl, dan zal ik daar zeker rekening mee houden. 
Het aantal gasten van de The Wine Experience kan variëren van 1 tot 20 gasten. Op deze manier is een persoonlijke en interactieve The Wine Experience gegarandeerd. 
Starttarief van een The Wine Experience is € 350,00
Experiences:
Salud en hopelijk tot snel!

The Wine Experience wine weddings - wijnkwadrant
bottom of page