top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
Wine Weddings receptie borrel.jpeg
LindaBerretty_pixie_260322CA-202-min.jpg

Van A tot Z

Willen jullie van begin tot eind advies en hulp bij het plannen en uitvoeren van jullie bruiloft? Kies dan voor het volledige pakket waarin we samen de bruiloft gaan voorbereiden en jullie op de dag zelf helemaal ontzorgd worden.  

Alleen maar genieten!  

WEDDINGPLANNER

LindaBerretty_pixie_260322CA-48-min.jpg

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

Zelf hebben jullie de hele bruiloft goed voorbereid, maar op de dag zelf is het natuurlijk heerlijk om de zorg uit handen te geven. Jullie mogen optimaal gaan genieten van het prachtige resultaat. Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat de dag soepel verloopt en jullie aan niets anders hoeven te denken dan het 'JA, ik wil' zeggen tijdens de ceremonie.

CEREMONIEMEESTER 

WhatsApp Image 2022-05-19 at 8.01.45 PM.jpeg

Van start

Het is natuurlijk geweldig om jullie eigen bruiloft te organiseren en uit te voeren! Dat is de reden waarom ik dit vak zo ontzettend leuk vind. Ik kan alleen maar enthousiast worden van mensen die dit ook geweldig vinden. Uiteraard help ik graag bij de start van jullie planning en kan ik al jullie vragen beantwoorden tijdens het wedding adviesgesprek.  

WEDDING ADVIESGESPREK

bottom of page