top of page
Wine Weddings wijngaard diner Wine Wedding Italy Weddingplanner Wijnproeven Bruiloft Trouwen Romantisch wijn styling logo
BiancaRijkenbarg_PC-339.jpg

WIE

Mijn naam is Anika Beynon en ik ben een ervaren eventmanager die al sinds 2013 in het vak zit. Waarom ik “JA” zeg tegen Wine & Weddings? 

 

Waarom mijn passie voor wijn? Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met wijn en sindsdien heb ik deze passie niet meer losgelaten. Van struinen door de wijngaarden van Saint-Emilion in Bordeaux, tot Champagne proeven bij de boeren in Epernay; dat is voor mij optimaal genieten. Deze liefde wil ik maar al te graag delen, wat zich uit in vele themawijnproeverijen voor vrienden en familie. Ik ben de go-to voor wijn en spijsadvies!

 

Mijn favoriete evenementen om te organiseren zijn bruiloften, jubilea en huwelijksfeesten, omdat mijn hart een sprongetje maakt, elke keer als ik het geluk er vanaf zie stralen. Met aandacht luister ik naar jullie wensen en wat jullie belangrijk vinden. Ik ben in mijn element als ik er aan mag bijdragen om te zorgen dat de bruiloft vlekkeloos verloopt!  

​ 

IMG_20220723_182916.jpg
LindaBerretty_pixie_260322CA-328.jpg

WINE

Waarom Wine? Als ik denk aan de mooiste en feestelijkste momenten, dan gaan deze vaak gepaard met een glas heerlijke bubbels of een mooi glas wijn. Ik heb mijn wijnbrevet op zak en pas ik deze regelmatig in de praktijk toe bij Meisjes van de Wijn (www.meisjesvandewijn.com ) en in de wijnproeverijen die ik geef voor vrienden, familie en (nieuwe) mede wijnliefhebbers. 

Ik vind het geweldig om anderen een toffe en vooral nieuwe wijnervaring te geven. Mijn avond is geslaagd als iedereen een stukje enthousiaster is geworden over wijn! 

WEDDINGS

Zeg je Wedding, dan zeg je: passie. 

Als ervaren eventmanager denk ik graag mee om het complete plaatje voor jullie bruiloft of jubileum neer te zetten. In de voorbereiding naar de bruiloft en prachtige huwelijksfeest toe assisteer ik jullie in de gehele organisatie. Denk aan locatie, muziek, aankleding, uitnodigingen en ringen. De leveranciers waarmee ik samenwerk, kies ik op basis van jullie wensen. We maken samen een planning en werken samen toe naar jullie droomdag. Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat jullie maximaal van jullie mooie dag kunnen genieten en ik jullie volledig ontzorg. 

LindaBerretty_pixie_260322CA-525.jpg
bottom of page