top of page

Een rustieke romantische Winter Wedding: doen!

Het hoogseizoen van bruiloften is van mei tot september. Dat blijkt wel uit de beschikbaarheid van vele mooie trouwlocaties die in het jaar 2022 (en zelfs 2023) al helemaal volgeboekt zijn. Maar waarom houden we zo vast aan dit potentieel zonnige trouwseizoen en kiezen we juist dit daar niet voor de rustieke romantische winter wedding terwijl dit zo veel voordelen biedt? Laten we de voordelen doornemen en maak dan je keuze!

Beschikbaarheid

Een beter voordeel kan je niet hebben, want als je graag in de winter 2022/2023 nog wilt trouwen in een mooie locatie, moet je goed zoeken. Echter als je buiten het hoogseizoen zoekt zijn er nog talloze prachtige mogelijkheden!

Maak gebruik van het weer!

Dat klinkt raar, want het weer kan toch juist enorm rauw zijn? Jazeker, maar heb jij ooit een Winter Wedding bijgewoond? Ik wel en dat was geweldig! Lekker met z'n allen rondom het vuur, stokjes met marshmallows, sterretjes in de hand, kleedjes en heaters zorgen ervoor dat je helemaal in de bubbel zit van de fijne omgeving. Wie wil er nou niet lekker tegen je geliefde aan kunnen kruipen onder een dekentje, goed glas rode wijn in de hand en naar de sterrenhemel kijken!

Maak gebruik van de sfeer

En of die sfeer er is! Vroeg beginnen we ons al voor te bereiden op de heerlijke december maand elk jaar en wat is het fijn om met die sfeer bezig te zijn. Overal lichtjes, lekker eten en fijne wijnen. De ‘cosy & cute’ sfeer hangt al in de lucht en daar kan je juist optimaal gebruik van maken. Kijk bijvoorbeeld bij Zuidpool Amsterdam (https://www.zuid-pool.nl/) hoe zij de Winterse sfeer al neerzetten en je geheel in winterwonderland begeeft met mogelijkheden binnen én buiten!

Fashion, yes please

Mensen dossen zich het meeste uit in de december maand. Alle prachtige outfits. En weet je wat al helemaal top is? Geen last van de hitte voor de mannen in driedelig pak én iedereen kan gewoon lekker dansen zonder meteen neer te vallen door de luchtvochtigheid. Ik zeg: helemaal top!

Exclusiviteit

Het is niet voor niets dat de zomer ‘wedding season is’, elk weekend een andere bruiloft. Dus hoe top is het dat iedereen juist naar alléén jullie bruiloft kan uitkijken in de wintermaanden!

Genoeg redenen om de Winter Wedding mee te nemen op je moodboard dus!

Heb je vragen en wil je meer informatie over prachtige winterse locaties en mogelijkheden voor een bruiloft? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier.Winter Wedding Wine Weddings
Wine Weddings

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page