top of page

Wedding Life Hacks. WHUT?

Met deze regenachtige zomer is naar mijn idee tijd voor een luchtige blog. Zo een die je met een glas zwoele Primitivo in de hand, even doorneemt op de zaterdagmiddag. En daarna bedenkt welke van deze life hacks je meeneemt naar je eigen bruiloft. Here we go!

RSVP's of uitnodigingen nog niet de deur uit? Koop een lijmstift.

Blijven de enveloppen maar liggen, omdat je geen zin hebt in een uitgedroogde tong? Dat snap ik, zelf met een goed glas wijn ernaast valt er niet op te drinken tegen 100 enveloppen. De oplossing is zo simpel: koop een lijmstift.

Buitenbruiloft? Kies een geurtje die muggen afstoot.

Bestaat dit? Jazeker en niet een onbekend ook! Alhoewel DEET het beste werkt, is dat misschien niet de meest lekkere geur om te dragen op je wedding-day. Wetenschappelijk onderzoek uit de VS toont aan dat Victoria Secret met haar Bombshell een geur gecreëerd die muggen afstoot, maar toch nog lekker ruikt. Dus hou je van bloemige en fruitige aroma's, dan zou ik deze niet laten liggen 😉

“Hoge hakken zijn uitgevonden door een vrouw die op haar voorhoofd gekust was”

En aangezien dat niet de bedoeling is van deze dag, maar je gewoon een volle kus op de mond wilt, pakken we toch de hakken. Ze brengen ook wat nadelen mee en laten we daar nou juist life hacks voor hebben!

Gladde vloer? ---> schuur de onderkant van je zool grof, zodat uitglijden er bij jou niet in zit.

Hakken in het zand? --> koop hakbeschermers zodat je niet wegzakt in het zand of gras.

Pijn aan de voeten? --> zorg dat je voor iedereen naast de dansvloer een paar lekkere slippers legt om op te dansen. Zo hebben ze meteen een aandenken aan de dansavond!

Ps. Let op: loop wel altijd je hakken in!

Tot slot: de bedankjes schrijven. Schrijven?

Koop een op maat gemaakte stempel met jullie namen. Ontzettend leuk en origineel voor het bedankje én het scheelt je een lamme hand van het schrijven. Ik zie alleen maar voordelen!34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page