top of page

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”

Het Wedding Adviesgesprek

Deze legendarische uitspraak gaat op voor veel dingen en ik ben helemaal pro-Pippi Langkous die elke uitdaging aangaat. Echter is het voor de planning van jullie bruiloft wel spannend en kan je als onervaren Weddingplanner een duwtje in de goede richting gebruiken. Daar komt het Wedding Adviesgesprek in beeld: een goed begin, is namelijk het halve werk!

Een Wedding Adviesgesprek: waarom?

Omdat in een bruiloft gauw 300 uur gaat zitten qua voorbereiding. Dit wordt nog veel meer als blijkt dat je nét niet de goede keuzes hebt gemaakt of aan de juiste dingen hebt gedacht.

Met een goede start en een duidelijke planning voor de komende maanden, geeft je jezelf tijd en rust om alle details goed uit te werken. Last-minute stress is wel het laatste wat jullie willen in de organisatie van deze geweldige dag!

Wat houdt het Wedding Adviesgesprek in?

Allereerst pakken we een goed glas wijn erbij en wil ik graag horen wie jullie zijn. Door elkaar beter te leren kennen tijdens het gesprek, kom ik meer te weten over de richting en stijl waar jullie naar zoeken.

Vervolgens gaan we het hebben over jullie bruiloft: zijn er van tevoren alvast punten waar we rekening mee kunnen houden? Willen jullie bijvoorbeeld een weekender of een intieme bruiloft of zijn er andere speciale onderdelen in de dag die jullie toevoegen? Alles kan! We zitten nog helemaal in de startfase, dus we kunnen nog alle kanten op in deze brainstorm. We bespreken hier eventuele thema's, locaties, budgetindeling, vormgeving en onderdelen in de dag.

Als we samen de basis hebben besproken, kunnen we specifieker op weg naar een planning. Je krijgt hiervoor een geweldig boek mee die jullie samen kunnen invullen en uitvoeren. Het geeft jullie houvast voor de organisatie en een fijne basis waaruit je kan werken. We nemen de planning door en ik geef jullie tips en tricks waar je nog extra aan kan denken om jullie bruiloft helemaal eigen te maken. Ik opper graag creatieve ideeën hoe we jullie droombruiloft het best neer kunnen zetten.

Als jullie voldoende informatie hebben, proosten we op een geweldige tijd die jullie tegemoet gaan in de organisatie van jullie eigen bruiloft.

Wil je ook graag zelf je bruiloft organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bel of mail mij en laat je contactgegevens én favoriete wijnkeuze achter. Hopelijk proosten wij dan ook gauw. Salut!101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page