top of page

De ochtend van de Weddingplanner

Bijgewerkt op: 16 nov. 2021

Weddingday

Alle voorbereidingen hebben tot dit moment geleid: 18 september 2021, de huwelijksdag van Sophie en Tijn*. Ik neem jullie graag mee in de aanloop naar het ja-woord, met al haar uitdagingen én geluksmomenten; want daar zat dag vol van!

Mornin’

Om 07:30 staat de wekker en spring ik in de auto met een lekkere warme kop koffie voor een rit naar de trouw locatie. Er is gekozen om bij de ouders van de bruidegom Tijn thuis te trouwen aangezien zij een prachtige locatie bezitten: enorme bloemenkassen.

Om 09:30 ben ik op locatie om rustig te inventariseren hoe alles de avond ervoor is opgezet en achtergelaten; we hebben er namelijk al een flinke opbouwdag op zitten.

Het ziet er prachtig uit! Dit komt ook door de stralende zon die aanwezig is, lucky us. Net als ik rustig begin om de koffiebar op te zetten, krijg ik een belletje. Sophie en Tijn hebben de nacht 10 minuten van de trouw locatie doorgebracht in een hotel, volgens traditie. Echter: bij het opdoen van de corsages blijkt dat de magneetjes zijn vergeten: hophop ik spring de auto in en snel onderweg naar het hotel. De sfeer is opgetogen en fijn, dus ik rij rustig terug naar de trouw locatie.

Op de trouw locatie ga ik verder met het opbouwen van de limonadebar, de koffiebar en het voorbereiden van het taartmoment, welke met de familie om 11:00 uur ingepland staat.

De VW-fotobus staat om 12:00 uur voor de deur en begeleid ik naar de afgesproken plek. We installeren de bus. Als dit af is, komt de eerste medewerker binnen om 13:00 uur en we starten met het decoreren van de overheerlijke kaastaarten. Om 14:20 merk ik dat de barbecue bus er nog niet is en bel even na waar ze blijven. Gelukkig waren ze om de hoek, dus om 14:45 staat alles op zijn plek. Net op tijd: de andere medewerkers zijn ook aangekomen, gebrieft en al druk bezig met de welkomstdrankjes; om 15:00 uur komen de gasten namelijk al binnen!

Om 16:00 geef ik Sophie een seintje; tijd om je om te kleden, de ceremonie gaat zo beginnen.

Ready? 16:30: start de muziek!

"Birds flying high, you know how I feel

Sun in the sky, you know how I feel

It's a new dawn It's a new day It's a new life for me, ooh And I'm feeling good"

*Om privacyredenen zijn de namen gefingeerd
62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page